Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Wegenwerken Griendeplein en Opgeëistenlaan

Van 8 februari tot 19 april 2021 starten De Lijn en Farys met wegenis- en rioleringswerken aan het Griendeplein. Ze vernieuwen de straat en leggen een nieuw rioleringsstelsel aan. Verder worden ook de tramsporen vernieuwd. Ze doen dit om de veiligheid van de weggebruikers en de reizigers te verbeteren.

 

Het Griendeplein is tijdens de duur van de werken afgesloten van 1 maart tot en met 12 maart 2021.
Van 15 februari tot en met 28 februari en van 13 maart tot en met 19 april is het kruispunt enkel toegankelijk vanuit de richting Nieuwewandeling naar Exalta | Sint-Jozef toe.

Vanuit de richting van het Neuseplein is Exalta | Sint-Jozef toegankelijk via de oversteek aan de oprit van AZ Sint-Lucas, om dan naar de Molenaarstraat te rijden. Verder naar het gerechtsgebouw toe is de Opgeëistenlaan afgesloten.

Er is eveneens hinder voor gebruikers van het openbaar vervoer. Vanaf 20 februari tot en met 4 april 2021 worden tramlijn 1 en 4 doorgeknipt.

De data zijn onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden zoals slecht weer.

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van De Lijn. De kaart van het aangepaste tramnet en de omleiding voor autoverkeer kan u via de hyperlinks onmiddellijk raadplegen.

We hopen op vlotte en veilige werken!


Vorig bericht: Toelichting bezoekregeling Volgend bericht: Sneltesten bij bezoek
WZC Sint-Jozef vzw © 2021
Webdesign thinline.be