Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Levering vaccins

Beste  familie, vertegenwoordiger, vrijwilliger

De vaccins BioNTech van Pfizer voor cliënten worden op 18 januari 2021 geleverd in Exalta | Sint-Jozef. De vaccins worden binnen de 5 dagen na levering toegediend. Bijna alle cliënten of vertegenwoordigers van cliënten hebben de toestemming doorgegeven.
We zijn volop de eerste vaccinatieronde aan het plannen om dit zo aangenaam, vlot en veilig te laten verlopen per afdeling. CRA (coördinerend en raadgevend arts) Dr. Kegels staat hierbij mee aan het roer om de vaccinatie goed op te volgen en registreren op Vacinnet.

Voor de levering van de vaccins van de medewerkers hebben we nog geen datum ontvangen van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Bij aanvang kregen de vrijwilligers ook de kans om zich te laten vaccineren. Het Agentschap heeft de vaccinatiestrategie echter gewijzigd en vrijwilligers zijn voorlopig nog niet meegeteld in de eerste levering. We houden de vrijwilligers verder op de hoogte van zodra we meer informatie ontvangen.

Informatie is steeds op de website www.sintjozef-gent.be of de Facebookpagina na te lezen. Bij vragen of bezorgdheden kan u ook steeds gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be.

Met vriendelijke groet

                                                     
Wouter Sonneville                     Dr. Erik Kegels
Algemeen Directeur                  Coördineren en raadgevend arts

De brief kan u op deze link nalezen.


Vorig bericht: Laat je vaccineren Volgend bericht: Vaccinatie - toestemming
WZC Sint-Jozef vzw © 2021
Webdesign thinline.be