Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Herhaling bezoekregeling

Beste familie, vertegenwoordiger, vrijwilliger

De huidige bezoekregeling blijft voorlopig behouden, enkel het aantal keer dat de vaste bezoeker komt, wordt opgedreven. De versoepeling is beperkt omdat de besmettingen in de maatschappij opnieuw stijgen en de federale richtlijnen aangehouden blijven. Met de feestdagen in aankomst zetten we de afspraken voor de bezoekregeling nog eens op een rijtje.

- De vaste bezoeker kan meerdere keren per week gedurende één uur langskomen. Deze bezoeker blijft dezelfde gedurende 14 dagen. Wanneer een vaste bezoeker wordt gewisseld na die periode, kan u dit doorgeven aan de medewerker van de sociale dienst op socialedienstSJ@exalta.be of op het telefoonnummer 09 265 81 23.
- De bezoeker past het correct gebruik van het mondneusmasker, de handhygiëne en 1,5 meter afstand toe. De registratie aan de inkom blijft belangrijk voor contactopsporing van de overheid.
- Ook de cliënt draagt een mondneusmasker bij bezoek.
- Tijdens het bezoek vragen we om niet te eten of drinken.
- De bezoekuren lopen elke dag van 13u30 tot 17u30, ook op de feestdagen.

We weten dat het niet vanzelfsprekend is om de feestdagen beperkt te vieren en dat slechts één vaste bezoeker kan langskomen. We doen dit om de beweging en toeloop in het huis te beperken zodat het coronavirus weinig kans heeft om binnen te wandelen en zich te verspreiden.

Voor vragen en opmerkingen kan u gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be. Van zodra we accurate informatie over het vaccin tegen corona kunnen delen, zullen we deze spoedig doorgeven per e-mail, op de website www.sintjozef-gent.be en de Facebookpagina van de organisatie.

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

De brief kan u hier nalezen.


Vorig bericht: Vaccinatie - toestemming Volgend bericht: Update coronavirus
WZC Sint-Jozef vzw © 2021
Webdesign thinline.be