Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Herfstcampagne boosterprik

De Vlaamse regering heeft beslist om vanaf 12 september 2022 het vaccinatieprogramma op te starten met aangepaste vaccins voor een betere bescherming tegen de omikronvariant.

Het is een goede bescherming tegen ernstige ziekte na een Covid-19 besmetting. We weten dat de bescherming van het vaccin geleidelijk afneemt na een aantal maanden en dat we de bescherming beter opnieuw kunnen versterken. Er wordt trouwens een periode met veel Covid-19 besmettingen verwacht. Je kan maar beter veilig het najaar ingaan.

Voor cliënten van het woonzorgcentrum en centrum voor kortverblijf plannen we een gezamenlijk vaccinatiemoment in het najaar.
Voor cliënten van het centrum voor dagverzorging De Blaisant is er geen collectief vaccinatiemoment, deze cliënten worden doorverwezen naar het lokale vaccinatiecentrum.

We houden u verder op de hoogte over de geschikte datum voor een gezamenlijk vaccinatiemoment. We houden hierbij rekening met het tijdstip van de vorige vaccinatie tegen Covid-19 en het tijdstip van het griepvaccin.


Vorig bericht: Vaccinatie tegen griep en Covid-19 Volgend bericht: Verhoogde waakzaamheid
WZC Sint-Jozef vzw © 2023
Webdesign thinline.be