Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Familiebezoek tijdens feestdagen

Tijdens de feestperiode gaan cliënten mogelijks op bezoek bij een familielid thuis.

In het kader van de veiligheidsvoorschriften vragen wij aan familie om op voorhand een zelftest af te nemen. De cliënt zal in het woonzorgcentrum ook een zelftest ondergaan zodat iedereen enig zicht heeft op een eventuele besmetting(en) vóór het bezoek. Uiteraard kunnen enkel personen die negatief testen, deelnemen aan het familiebezoek.

Na het familiebezoek blijft de cliënt, uit voorzorg, gedurende 5 dagen op de kamer. Slechts bij symptomen wordt een PCR test uitgevoerd bij de cliënt.

Het spreekt voor zich dat alle personen waakzaam blijven tijdens de feestdagen en dat sociale contacten op een zo veilig mogelijke manier worden georganiseerd. De preventieve maatregelen blijven topprioriteit: ontsmet regelmatig de handen, draag een chirurgisch mondneusmasker (vanaf de leeftijd van 6 jaar) en houd afstand.

We geven u ook graag mee dat er geen cliënten of medewerkers van de afdeling Velden (2e verdiep) positief testten op de testing van vrijdag 17 december 2021.

Voor vragen en opmerkingen kan u gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be. Actuele informatie wordt gedeeld per e-mail, staat op de website en de Facebookpagina van de organisatie.

We wensen u fijne feestdagen toe!


Vorig bericht: Fijne feestdagen! Volgend bericht: Afspraken bezoek in cafetaria
WZC Sint-Jozef vzw © 2022
Webdesign thinline.be