Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Een stap terug in de bezoekregeling

Beste familie, contactpersoon, vertegenwoordiger

Door het stijgende aantal besmettingen zijn we genoodzaakt een aantal van de bestaande afspraken omtrent bezoeken aan te passen. We doen deze aanpassingen om onze cliƫnten te beschermen tegen mogelijke besmettingen en volgens nieuwe richtlijnen van Agentschap Zorg en Gezondheid.

We realiseren ons ten volle dat deze beslissing opnieuw een impact heeft op de sociale contacten van onze cliƫnten.

Concreet betekent dit voor Exalta | Sint-Jozef dat we vanaf maandag 27 juli 2020 afspraken rond bezoeken weer wat scherper moeten stellen.

Bezoeken op de kamer zijn nog steeds toegelaten maar:

- hou dus altijd uw mondmasker aan;
- was en ontsmet goed uw handen;
- hou altijd 1,5 meter afstand.

Fysiek contact is jammer genoeg niet meer mogelijk.

We willen er op aandringen dat het bezoek beperkt wordt in tijd. Een bezoek is positief voor alle betrokkenen maar het is niet aan te raden om lange tijd samen in een kleine ruimte (kamer) te verblijven.

Tevens vragen we om het aantal bezoeker zoveel mogelijk te beperken. Veel wisselende bezoekers houden een groter risico in voor uw familielid. Maximaal worden er maar twee bezoekers per bezoek toegelaten.

We willen iedereen met aandrang vragen om deze afspraken altijd en overal te respecteren.

De cafetaria zal vanaf maandag 27 juli 2020 ook niet meer geopend zijn.

We leven met u mee en hopen er samen met u op dat iedereen binnen de maatschappij zijn verantwoordelijkheid opneemt om het aantal besmettingen terug te dringen.

Bij vragen of bezorgdheden, kan u mailen naar infocorona@exalta.be. Verder kan u de website www.sintjozef-gent.be of de Facebookpagina in de gaten houden voor de nieuwsberichten en afspraken.

Deze informatie werd enkel verstuurd per e-mail naar familieleden waarvan wij een e-maildates ter beschikking hebben. Gelieve deze informatie zelf door te geven aan de rest van uw familie a.u.b. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

De brief voor de familie kan u hier nalezen.


Vorig bericht: Werken in de Molenaarsstraat Volgend bericht: Geen bezoekdag op 21 juli 2020
WZC Sint-Jozef vzw © 2021
Webdesign thinline.be