Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Dubbel goed nieuws

Beste mantelzorger, familie, vertegenwoordiger, vrijwilliger

Graag komen wij terug op onze communicatie van vrijdag 2 oktober 2020 waarin wij u informeerden over twee besmettingen in Exalta | Sint-Jozef.

Na de vaststelling werd op initiatief van de CRA Dr. Kegels (coördinerend raadgevend arts) en de betrokken leidinggevenden, verder onderzoek uitgevoerd.

We hebben goed nieuws! Eén geteste cliënt blijkt ‘vals positief’ te zijn en is dus niet besmet. De andere cliënt had een positief testresultaat omdat hij reeds antilichamen had opgebouwd uit een eerdere infectie. Deze cliënt is dus ook NIET meer besmettelijk. Ondertussen werd de isolatie bij beide cliënten stopgezet.

Nog goed nieuws! De cafetaria gaat opnieuw open op een vaste dag per afdeling, telkens van 14 uur tot 17 uur.
Op maandag is de cafetaria open voor cliënten en bezoekers van de Hoven, op woensdag voor de Velden en op vrijdag voor de Parken. Vanaf maandag 5 oktober start deze regeling.
Gelieve steeds de afstand van 1,5 meter te behouden en een goede handhygiëne toe te passen a.u.b. We vragen om het mondneusmasker pas af te doen wanneer u gaat zitten aan de tafel. We rekenen op uw verantwoordelijkheidszin om deze afspraken correct op te volgen. Samen dragen we zorg voor elkaar.

Indien de situatie als niet veilig wordt ervaren voor cliënten, familie, medewerkers en vrijwilligers kunnen we tijdelijk een stap terugzetten. Nieuwe informatie is steeds op de website www.sintjozef-gent.be of de Facebookpagina na te lezen. Bij vragen of bezorgdheden kan u nog steeds gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be.

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

U kan de brief nalezen op deze link.


Vorig bericht: Aanpassing bezoekregeling Volgend bericht: Corona besmetting vastgesteld
WZC Sint-Jozef vzw © 2021
Webdesign thinline.be