Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Covid-19-besmetting

Beste cliënt, familie, vertegenwoordiger, vrijwilliger

Jammer genoeg hebben we deze keer minder goed nieuws. Twee cliënten van de afdeling Parken (1e verdiep) testten positief op corona, alsook twee medewerkers. De nodige maatregelen zijn tijdig opgestart en familie werd ingelicht over de besmetting. Op vrijdag 23 oktober 2020 volgt opnieuw een grootschalige testing op het coronavirus voor alle cliënten en medewerkers van Exalta | Sint-Jozef.

Omwille van deze uitbraak treffen we enkele nieuwe maatregelen:
- geen gebruik van gemeenschappelijke leefruimtes de Parken;
- aanpassing van de bezoekregeling op de Parken: één vaste bezoeker gedurende 2 weken, enkel van 13:30 tot 17:30 op week- en weekenddagen zoals de andere bezoekers. Deze bezoeker blijft maximaal één uurtje, maar kan dagelijks langskomen;
- bezoek voor de afdeling Hoven en Velden blijft ongewijzigd;
- voorlopig komen geen vrijwilligers langs op de Parken.

We begrijpen dat dit voor enige ongerustheid kan zorgen. We doen ons uiterste best om het aantal besmette personen laag te houden. We kunnen dit enkel doen met uw hulp. Daarom vragen we nog eens met aandrang om zich aan de afspraken te houden van een goede handhygiëne, social distancing (1,5 m) en het correct gebruik van het mondneusmasker.

Bij vragen, bezorgdheden of opmerkingen, kan u steeds gebruik maken van het e-mailadres infocorona@exalta.be. Hou zeker ook de website www.sintjozef-gent.be en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws.

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

De brief kan u nalezen op deze link.


Vorig bericht: Stand van zaken Covid-19 besmettingen Volgend bericht: Aanpassing bezoekregeling
WZC Sint-Jozef vzw © 2021
Webdesign thinline.be