Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Besmetting in het woonzorgcentrum

Beste mantelzorger, bewindvoerder, contactpersoon

Wij brengen u hierbij op de hoogte dat er vandaag een besmetting met het Coronavirus is vastgesteld bij 1 cliënt verblijvend op de afdeling Hoven. De familie werd reeds op de hoogte gebracht.

Na het nieuws van gisteren dat er bij de medewerkers geen enkele besmetting werd vastgesteld, maakt dit bericht ons extra alert voor de nodige bescherming die we moeten nemen.

Als woonzorgcentrum passen wij strikt de maatregelen bepaald door het Agentschap Zorg en Gezondheid toe. Onze medewerkers krijgen de nodige informatie en voorschriften om de zorg zo optimaal en veilig mogelijk te laten verlopen.

Dit kan echter ook betekenen dat in het kader van deze veilige zorg, uw familielid tijdelijk naar een andere kamer wordt verhuisd. Mocht dit het geval zijn dan wordt u hier persoonlijk van verwittigd en worden er praktische afspraken hieromtrent gemaakt.

We doen onze uiterste best om de besmetting niet verder te laten uitbreiden. We beseffen dat dit van cliënten, mantelzorgers en medewerkers grote inspanningen vraagt en we willen jullie daar dan ook heel hard voor bedanken.
Bij vragen of bezorgdheden kan u mailen naar infocorona@exalta.be.

Wij houden u op de hoogte en informeren u zodra de situatie verandert.
Hou zeker de website www.sintjozef-gent.be in de gaten voor de updates.

Met vriendelijke groet

Wouter Sonneville
Algemeen Directeur

De brief voor de mantelzorgers kan u op deze link nalezen.


Vorig bericht: Stand van zaken Covid-19 besmettingen Volgend bericht: Testing in WZC Sint-Jozef
WZC Sint-Jozef vzw © 2021
Webdesign thinline.be