Volg hier onze updates omtrent de maatregelen rond het Covid-19 virus

Afspraken bezoek in cafetaria

Om de grote toeloop van familie tijdens de weekends van de feestdagen sfeervol en veilig te organiseren, maken we enkele afspraken voor de familiebezoeken in de cafetaria. We vragen om rekening te houden met volgende afspraken:
- respecteer de preventieve maatregelen: ontsmet regelmatig de handen, draag een chirurgisch mondneusmasker tijdens verplaatsingen (vanaf de leeftijd van 6 jaar) en houd afstand;
- houd het Covid Safe Ticket bij de hand;
- neem met maximum 4 personen plaats aan de tafel, dit is het bezoek en de cliënt samen;
- verplaats geen tafels in de cafetaria, de ruimte tussen de tafels is er om voldoende afstand tussen de bezoekers te garanderen.

Om iedereen in de mogelijkheid te stellen bezoek te ontvangen in de cafetaria, worden de weekends van de feestdagen opgesplitst per afdeling:
- Zaterdag 25 december 2021 - voor Parken (1e) en Velden (2e verdiep)
- Zondag 26 december 2021 - voor Hoven (gelijkvloers)
- Zaterdag 1 januari 2022 - voor Hoven
- Zondag 2 januari 2022 - voor Parken en Velden

We geven u eveneens een update over het coronavirus bij cliënten en medewerkers in Exalta | Sint-Jozef. Vandaag, vrijdag 17 december 2021, worden enkele cliënten en medewerkers van de afdeling Velden (2e verdiep) getest op het coronavirus omdat er contact was met een positief geteste medewerker. De medewerker droeg een chirurgisch mondneusmasker, maar we sluiten twijfel uit door snel te handelen. Indien er een cliënt, uw familielid, positief test, contacteren we u telefonisch.

Wij zijn hoopvol in deze warme periode van Kerst en eindejaar en wensen u een sprankelend nieuwjaar toe waarin we rust vinden en zorgzaam met elkaar omgaan.


Vorig bericht: Familiebezoek tijdens feestdagen Volgend bericht: Update Covid-19
WZC Sint-Jozef vzw © 2022
Webdesign thinline.be